TAIDEKESKUS ITÄ

Taidekeskus Itä on galleria- ja taidelainaamotila Lappeenrannan keskustassa, jota ylläpitää Etelä-Karjalan Taiteilijaseura ja Korutaideyhdistys. Itä avautui 1.2.2018.
 

Sijaitsemme ylpeästi Idässä, kansainvälisessä Suomessa, rajalle on vain hyppäys. Itä tarjoaa vaihtuvia nykytaiteen näyttelyitä kahdessa galleriatilassa, Roikassa ja Riutassa sekä taidelainaamon palvelut (www.kaakontaidelainaamo.fi)

Taidekeskuksen nimet kurkottavat sekä menneeseen, tulevaan, että paikkaan missä olemme. Taidekeskuksen tiloissa korjattiin aiemmin radioita: roikalla pääsee pidemmälle ja se viittaa sanana myös porukkaan, yhteisöön.

Riutta on merenpinnan halkova maakaistale. Muutos tasaisessa meressä, aivan kuten Itä, joka myös kurottaa korkeammalle. Kulttuurin keidas jossa haaksirikkoisen on hyvä jäädä hetkeksi lepäämään.

Lappeenrannan Taidelainaamo

Taidelainaamosta voit lainata taidetta kuukausimaksulla (alk. 20€/kk) tai ostaa kerralla. Teoksen lainaamalla voit kokeilla sopiiko se kotiisi tai työpaikallesi. Jos haluat pitää teoksen, kuukausimaksut toimivat teoksen osamaksuina.

Taidelainaamon teosvalikoima:
www.kaakontaidelainaamo.fi

Sähköposti: info.taidelainaamo@gmail.com

Yhteystiedot

Postiosoite

Taidekeskus ITÄ
Valtakatu 66
53100 Lappeenranta

(Parkkipaikat talon päädyssä ja Taidekeskuksen edessä)

Info 0400 313 824
E-mail taidekeskus.ita@gmail.com

Taiteilijoille

Näyttelyhaku

Medialle

Facebook  –  Taidekeskus Itä
Pressikuvat Toistaiseksi tiedustelut osoitteesta taidekeskus.ita@gmail.com

Linkit

Taidekeskus Itä | FB | Instagram

Etelä-Karjalan Taiteilijaseura  | FB
Korutaideyhdistys | FB | IG
Kaakon Taidelainaamo | FB | IG

Aukioloajat

Näyttelyt ja Taidelainaamo ovat avoinna:

ma suljettu
ti-pe klo 11–17
la klo 11-14
su: suljettu

Näyttelyvaihtojen aikoina näyttelyt ovat kiinni,
mutta Taidelainaamo on avoinna normaalisti.

Taidekeskus Itä on suljettu seuraavina juhlapyhinä tai niiden aattoina: uudenvuodenpäivä (1.1.) pääsiäisviikonloppu (pe-ma), vapunpäivä, juhannusviikonloppu (pe-su), itsenäisyyspäivä (6.12.) ja jouluna (23.-26.12.).